Üdvözöllek Látogató [ Bejelentkezés

Autós/Motoros Barátom!

Egyéb 2016-08-03

Üdvözöllek!

Az odalt azért hoztam létre, hogy segítsek, ha eladó felnid, gumiabroncsod, tuning felszerelésed van. Vagy ha ilyet keresel. Éppen ezért – mivel nem nyereség érdekelt vállalkozás vagyok – kapacitásom korlátozott. Kérlek állj pozitívan az oldalhoz, ha van jó ötleted, netán hibát találtál, kérlek jelezd. Szívesen veszem.

Egyenlőre a magyarítás folyamatban van, kis türelmed kérem ezzel kapcsolatban.

Mivel ez nekem hobbi, előfordulhat, hogy nem tudok azonnal reagálni egy-egy üzenetre. Egyenlőre csak próbálom, hogy milyen lesz az oldal fogadtatása és szabadidőmben szerkesztgetem.

Köszönöm még egyszer, hogy meglátogattál és segítesz a fejlesztésben (akár azzal is, hogy használod).

Az oldal rendszergazdája,
Zsolt

Nincsenek címkék

726 total views, 1 today

  

 • Halad a magyarítás

  by on 2016-09-17 - 0 Hozzászólások

  Ezerrel dolgozom a felület magyarításán. A használathoz szükséges dolgokat már lefordítottam, a többi is készül. Remélem, tetszenek majd Nektek is a változások!

 • Autós/Motoros Barátom!

  by on 2016-08-03 - 0 Hozzászólások

  Üdvözöllek! Az odalt azért hoztam létre, hogy segítsek, ha eladó felnid, gumiabroncsod, tuning felszerelésed van. Vagy ha ilyet keresel. Éppen ezért – mivel nem nyereség érdekelt vállalkozás vagyok – kapacitásom korlátozott. Kérlek állj pozitívan az oldalhoz, ha van jó ötleted, netán hibát találtál, kérlek jelezd. Szívesen veszem. Egyenlőre a magyarítás folyamatban van, kis türelmed kérem […]

 • Az oldal elindult

  by on 2016-08-06 - 0 Hozzászólások

  Befejeződött a fejlesztés első köre. A Weboldal szolgáltatásai működnek, a leírások megtalálhatóak a fenti menüsorban. Jó adás-vételt kívánok Mindenkinek! Zsolt