Üdvözöllek Látogató [ Bejelentkezés

Hogyan adjak fel hirdetést?

Miután regisztráltál, elkezdheted feltölteni a hirdetése(i)det.

Ehhez először be kell jelentkezned, ha még ezt nem tetted meg. Kattints a jobb felső sarokban a Login hivatkozásra:

hird1

Add meg a felhasználói neved és jelszavad, majd nyomd meg a Login gombot:

hird2

Nyomd meg a jobb oldalon a címsor alatt található Post an Ad gombot:

hird3

Válaszd ki a lenyíló menüből, hogy mit szeretnél, eladó tárgyat meghirdetni, keresel valamit és erre vársz jelentkezőket, vagy szolgáltatást akarsz meghirdetni, mely az oldal profiljába illeszkedik (pl. gumis vagy és a műhelyedet hirdetnéd):

hird4

Ezután pontosítsd a választásodat:

hird5

A kiválasztás után nyomd meg a GO gombot:

hird6

A hirdetés kategóriájának megfelelő  lapot fogsz látni, ezt kell értelemszerűen kitölteni. Ha rossz kategóriát választottál, a Change hivatkozásra kattintva javíthatod. Amire érdemes figyelned: a Rövid cím jelenik meg a listákban. Viszont a rendszer bármely mezőre keres. Ezért – bár úgy tűnhet, hogy felesleges – érdemes minden mezőt kitölteni, így könnyebben megtalálják a hirdetésedet! Az alábbi minta segít abban, hogy mire is gondoltam. A legfontosabbakat beleírtam a címbe, de szétválogatva is látod a paramétereket. Az árat tetszés szerint megadhatod egy teljes készletre vagy darabra, csak feltétlen jelezd, hogy melyikre vonatkozik, így később kevesebb félreértés adódik:

hird7

amint látod, én ezt a Részletes leírásba tettem be. Itt egyéb infókat is megoszthatsz az érdeklődőkkel. Feltölthetsz minden hirdetéshez legfeljebb 3db (darabonként 1 MB max méretű) képet is. Ehhez nyomd meg az Add Image gombot:

hird8

A képeket érdemes négyzet alakúra és kezelhető méretűre lementeni és úgy feltölteni. Pl. egy 500 x 500 képpontos méret tökéletesen elegendő és jól fog mutatni a hirdetésben.

hird9

A kép feltöltése után kicsiben meg is jelenik. Ezután nyomd meg a Continue gombot a folytatáshoz. Ekkor meg fog jelenni a hirdetésed összefoglalója, itt ellenőrizhetsz mindent.

hird10

Amire érdemes figyelni, hogy akkor adj meg telefonszámot, ha nem zavar, hogy hívogatnak. Amennyiben ezt csak bizonyos időintervallumban szeretnéd (pl. hétköznap délután 4-6 között), akkor ezt is írd le. Ha nem adsz meg telefonszámot, akkor is el fognak érni, azon a mail címen, amit regisztráltál. A weboldal szolgáltatása, hogy közvetlenül lehet Neked a hirdetés adatlapról üzenetet küldeni! Szintén itt találod meg a Használati feltételeket amiket el kell fogadnod. A hirdetés feladásával kijelented, hogy elfogadtad ezeket! A Continue gomb megnyomásakor véglegesítetted a hirdetésed és kapsz egy nyugtázó ablakot:

hird11

A View your new ad listing gomb megnyomásakor a végleges formájában jelenik meg a – már aktív – hirdetésed:

hird12

Mint azt korábban írtam, ha nem adsz meg telefonszámot, akkor is el fognak érni, a jobb oldalon látható Contact fülön.

Jó hirdetést, jó üzletkötést kívánok!
Zsolt