Üdvözöllek Látogató [ Bejelentkezés

Hogyan keressek és vegyem fel a kapcsolatot a hirdetővel?

Ahhoz, hogy keresni tudj az oldalon, nem kell sem bejelentkezned, sem regisztrálnod.

Szöveges keresés

Amennyiben konkrét dolgot keresel pl. i30-hoz felnit, gumit, egyszerűen írd be a menüsor alatt a What are you looking for felirat helyére, majd (ha szeretnéd szűkíteni a találatokat), válaszd ki, melyik kategóriát listázzuk:

kereses1

Pl. a fenti példánál maradva, ha beírod, hogy i30, feljön az összes olyan hirdetés, amely ezt tartalmazza (jelen esetben 1db):

kereses2

A megfelelő hirdetésre kattintva, meg fog jelenni annak részletes adatlapja.

Nézelődés

Másik módszer, a főképernyőn lévő hirdetések átlapozgatása. A felső, Featured Listings részben a hirdetések sorbankiválasztva jelennek meg. Alatta a bal oldalon, az egyes kategóriák közül választhatsz (Ad Categories). Ez alatt, három fülön különféle szempontok szerint láthatod a hirdetéseket. Ezek: New Listings – a legújabb hirdetések, Popular – a népszerű hirdetések és a Random – ahol véletlenszerűen válogat a rendszer:

kereses3

Amennyiben találsz valamit, ami érdekel, kattints rá a címsorára, ekkor megjelenik a részletes adatlapja. Ennek bal oldalán a termékre vonatkozó információk, a jobb oldalán a hirdető elérhetősége látható:

adatlap1

A Map fülön a hirdető helyét látja, olyan pontosan, amennyit az megadott (a fenti példában a város). A Contact fülön mail-t küldhetsz neki. A Poster fülön pedig a hirdetőről láthatsz kiegészítő infókat.

Ha mail-t küldenél, töltsd ki a minta szerint a Contact fülön lévő formot (persze a saját adataiddal), majd jelöld be a Nem vagyok robot négyzetet, végül nyomd meg a Send inquery gombot:

kapcsolatfelvetel

A hirdető egy mail-t fog kapni az érdeklődésről:

erdeklodo-email

 

Érdeklődés telefonon

Előfordulhat, hogy a hirdető adott meg telefont, ahol lehet érdeklődni, ezt a hirdetés adatainál találod, a bal oldalon.